Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller

Jag faller,
jag faller i mörkret,
mörkret som jag känner inuti,
inuti min kropp.

Det känns som en tung filt som sveper runt mig,
jag får panik,
vill bara bort,
få andas.

Jag faller utan dig,
vill bara gråta,
känner hur tårarna trängs
men dom kan inte komma ut.

Jag försöker se framåt,
men min framtid är döljt i mysterium.

Jag vill kunna dansa,
kunna skratta och le, igen.

Men jag känner bara en stor sorg.
Ett mörker som sveper om omkring mig.





Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-04 21:27



Bookmark and Share


  Maiah VIP
du beskriver en mycket otäck känsla och gör det bra
2012-05-04

    ej medlem längre
gripande, men ändå hoppfull.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia