Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur jag kände mig då jag var mobbad i skolan. under 10-12 års tid dagligen leva med mobbning och självmordtankar.


Varför jag

Varför jag, vad har ajg gjort för att förtjäna detta helvete
varför jag , varför kan ni inte bara lämna mig ifred
varför jag, vad är det för fel på mig
varför jag, vad har jag gjort för fel
varför jag, varför lever jag
varför jag , HJÄLP kan ingen hjälpa mig
varför jag, är jag för feg
varför jag , snälla låt mig dö
varför jag , inte ens att ta mitt liv klarar jag
varför jag, vem skulle sakna mig
varför jag, om jag ändå kunde vara bra på någonting
varför jag, jag är rädd
varför jag, jag är en nolla
varför jag , jag duger ej till
varför jag, mamma o pappa tycker jag misslyckats
varför jag, hur kan ni vara stolta över en fet ful jävel som jag
varför jag, skulle ge vad som helst för en vän
varför jag, jag ska döda er
varför jag, jag hatar er
varför jag, värdelösa jag
.....
10-12 år senare
därför jag, jag är bra och jag kan, jag lyckas kanske inte så bra men jag försöker
därför jag, mina barn min familj, min underbara sambo o familj
därför jag, för att jag visar att även fast ni förstörde min uppväxt står jag här
därför jag, jag är stark
därför jag, berätta o stödja andra som gått igenom o går igenom detta helvete.




Fri vers av Nils stensson
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-04 21:49



Bookmark and Share


  Bellia
Mycket bra skrivet, Du beskriver det som tyvärr så många får gå igenom
2012-05-05

  Maiah VIP
Upprörande... att människor i skolan får uppleva det och det är inte många som får hjälp!
Tack för att du gör mångas röst hörd genom att skriva om dina egna erfarenheter
2012-05-04

    marilin
Stark text. Du är stark som lägger ut den. Tack för att du lade till det där med 10-12 år senare, hade varit tyngre att läsa annars.
Bra skrivet.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Nils stensson
Nils stensson