Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor....uttryck...


When my guitar gently weeps....

When my guitar gently weeps...
kan jag känna känslor i tonerna som ljuder...

When my guitar gently weeps....
kan jag känna sorg och låta tårarna komma till tonerna som ljuder....

When my guitar gently weeps....
kan jag känna rädsla och fruktan till tonerna som ljuder....

When my guitar gently weeps....
kan jag känna lycka och glädje till tonerna som ljuder....

When my guitar gently weeps....
kan jag uttrycka mina känslor i tonerna som ljuder....

When my guitar gently weeps....
kan jag gråta ,skaka av rädsla , le och skratta till tonerna som ljuder....

Musiken , tonerna som ljuder, detta är mitt bästa
sätt att bearbeta känslorna i vardagen....

While my guitar gently weeps.




Fri vers (Fri form) av Nils stensson
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-03 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils stensson
Nils stensson