Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan o tankarna som snurrar


sjukskriven.....vad händer med mig

Sjukskriven
Ja det visste jag ju att jag skulle bli ett tag till men inte så här länge
kändes som ag var på bättreingsvägen och skulle bli hundra bra
vanlig koll av reflexer , och så händer inget då hon klubbar på höger knä.
benet rör sig inte
jag tänker va fan nu då, det funka ju förra gången
läkaren undersöker mig och mina tankar fortsätter snurra
vad vad händer , känseln på insida höger ben är sämre med
och jag tänker vad händer med mig , vad är det som händer
läkaren säger dom ska skicka mig på magnetröntgen
sen säger hon orden jag fasar inför.
har du funderat på vad du ska göra om du inte kan köra mer....
huvet blir tomt ,svarar mer på reflex än annat , nej har inte tänkt så långt ännu.
maktlösheten kommer över mig,gråten i halsen
vad gör jag om jag inte blir bra igen
känns som benen försvann under mig
som jag slogs till marken utan möjlighet att resa mig igen
ville bara gråta
vad händer med mig
tankarna snurrar , vad händer
gråten i halsen
vad händer med mig......
vad händer nu....




Fri vers av Nils stensson
Läst 260 gånger
Publicerad 2012-06-25 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils stensson
Nils stensson