Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter en tids sjukdom då ryggen pajjat o smärtan blir för jobbig o jag bara vill gråta så har jag min styrka i min familj. min flick vän mina barn och bonusbarn.


Ni ger mig styrka

Ni ger mig styrka.
I dom stunder jag bara vill gråta
Då smärtan blir för svår att hantera
Då dom mörka tankarna tar över mitt sinne
Då tänker jag på dig.
Du ger mig styrka


För du finns där i mina svåraste stunder
Du tröstar och lugnar
Du ger mig närhet
Jag älskar dig så enormt min Rebecca.

Ni ger mig styrka
När ni kommer fram och ger mig en kram
När ni ler mot mig
När ni kallar mig pappa
Det värmer mitt hjärta
Mina sorger och min smärta lindras
Ni ger mig styrka
Ni små som ännu inte alltid förstår
Ni kan få ett hjärta att smälta
Mina barn ni er mig styrka

Ni ger mig styrka
Min familj
Det är för er jag kämpar
Det är tack vare er jag inte ger upp i dom tyngsta stunder
Orden finns inte för att beskriva den tacksamhet jag känner
Eller den kärlek jag känner för er
Men ni är min familj och jag vet att ni finns där för mig
Ni ger mig styrka

JAG äLSKAR ER!




Fri vers (Fri form) av Nils stensson
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-12 07:05



Bookmark and Share


  Bellia
Och vi älskar dig gullet
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Nils stensson
Nils stensson