Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnen från min barndom och min far


Minnen

Minnen som kommer tillbaka då jag ser saker eller en film
Minnen från en svunnen tid
Minnen som är bra men gör så ont
Minnen från dig pappa och din tro på mig
Minnen om hur du alltid ville ge mig det bästa
Minnen om hur du lyssnade då jag övade gitarr
Minnen om hur du uppmuntrade mig och min musik
Minnen om hur du trodde jag kunde bli bra
Minnen om denna billiga svarta fender strata
Minnen solen blänker i lacken då jag övade
Minnen om hur du såg på mig med ett leande
Minnen då du sjöng med i låtar från radion
Minnen om tider som flytt
Minnen hur jag önskar det vore nu
Minnen Minnen Minnen

Vill ha en billig svart feneder strata igen för det påminner om den sommaren i stugan med dig pappa
du trodde alltid på mig och uppmuntrade mig
önksar jag kunde krama dig nu
snart 13 år har passerat
men minnena lever kvar inom mig
och känner mig som det barn jag en gång var den sommaren för länge sen
jag tror jag var 13-14 år
önskar du vore här o kunde se vem jag blivit
och undrar ibland om du vore lika stolt över mig idag som du var då
jag är iaf stollt över dig pappa
och känner samma inför min son som du kände då
det förstår jag nu
Minnen Minnen Minnen

R.I.P pappa




Fri vers av Nils stensson
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-17 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils stensson
Nils stensson