Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur mycket jag älskar min flickvän och bliande fru Rebecca.


Kärlek

Kärlek.
Det finns inga ord som kan beskriva hur jag känner för dig min älskade Rebecca, hur mycket du betyder.
Försöker sätta ord på min kärlek men kan inte finna dom för ord med så stor betydelse har ej kommits på ännu.
jag tänker på dig ofta ,nästan jämt även fast jag vet du bara är i tex lägenheten bredvid, ändå saknar jag dig.
Jag älskar dig så enormt mycket att inga gåvor eller skatter kan mäta sig med vad jag känner, allt bleknar i jämnförelse.
varje gång jag ser på dig blir jag varm inom mig, varje gång du kysser migslår mitt hjärta dubbla slag.
så stor är min kärlek till dig.
jag skulle göra vad som helst för dig,o då menar jag vad som helst, utom en sak.
o denna enda sak jag vägrar att göra är o släppa dig o lämna dig.
kulle du lämna mig igen kan jag aldrig mer älska för du tar mitt hjärta med dig då du går.
du har nyckeln till mitt innersta ,finns inget jag kan dölja för dig.
så stor är min kärlek till dig.
vad som än sker o vad som än händer kommer jag alltid älska dig.
så stor är min kärlek till dig.
Jag ÄLSKAR dig Rebecca min underbara flikvän och snart fästmö o blivande fru.
Om lite mer än ett år kommer jag få uppleva min lyckligaste dag i livet.
Det är dig o barnen jag lever för , ni är mitt allt
//Din sambo o blivande man.




Fri vers av Nils stensson
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-04 22:21



Bookmark and Share


  Bellia
go gubben min, älskar dig med
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Nils stensson
Nils stensson