Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kollaboration med Erik H.J Hultin


Intets centrifug

för henne var allt en lek

avbitna remsor av försvunnen tid
avbitna nagelband
upprivna förband, fördämningar som brister
ett hjärta som kolliderar in i sig självt
slukad av intets centrifug
som i drömmen vävt av det vakna
genom trasigt vajande förhängen av blodig siden
motorsågsmassaker av vita orkidéer
infekterade dunbolster i den förgiftade vinden
husets väggar smälter i ultrarapid
och det ansiktslösa barnet spottar bly












Fri vers av desert star
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-04 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star