Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag föll

Jag ångrar
att jag tog din hand
och drömde mig bort
från verklighetensland

Och jag föll ner
i ett svart hål
Där tiden blev stulen
Jag undrar vad var ditt mål

Det var dina ögon
som fick mig att
falla
Nu är dina ögon så kalla

Spelar inte med längre
i din sagobok
Nu är jag klok

















Fri vers av Spirit
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-05 00:17



Bookmark and Share


  Brachmin
Verklighetensland, sammanskrivet, låter väldigt vackert!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit