Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själv göra själv ha

Självömkans musik
gör dig inte unik

Ett bedrövlig stycke
att höra på
Det är bedrövligt
att du aldrig vill förstå
Det är allas frihet att bara gå

Mala gnata tjata
tar det aldrig slut
Nej nu vill jag bara ut

Själen har fått nog
av personlighetens dilemma
Att alltid skylla på någon annan
Börja med att städa hemma

Sopa rent framför egen port
Och bry dig inte om någon annans lort
Själv göra själv ha
Så får det bli
Det känns bra






Fri vers av Spirit
Läst 364 gånger
Publicerad 2012-05-05 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit