Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck you all

Jag skalade en morot idag
mina fingrar jobbade på
utan att jag ens var där
Mitt hjärta pumpar på
mina ben står still

Sen händer det nått
Hela jag går omkring
med min kropp
och tuggar morot

Är jag med i en film
vem är denna
dåliga manusförfattare
Är det jag

Kan jag inte skriva in mig
på en strand
med en paraplydrink

Jag ska inte bara skala morot
jag ska skala bort det jag inte vill ha
kill you darlings
Fuck you al




Fri vers av Spirit
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-05 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit