Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För många år sedan lärde jag några klasskompisar, kallade Tinarvesisters med Bea, hur man skriver sånger. Detta är ett av resultaten.


Morgon



Morgon kommer och jag vaknar.
Fågeln sjunger på sin sång.
Allt det där som jag har saknat
kommer till mej ännu en gång.

Ut där sommar´n ler emot mej.
Ut där vinden blåser varm.
Kläderna jag lagt ifrån mej.
Solen den värmer på min arm.

Barfota jag går på ängen.
Gräset kittlar mina ben.
Vindens lek med björkens hängen.
Vattnet det kluckar mot en sten.

Allt är vackert, skönt och stilla.
Alla blommor slagit ut.
Högt i skyn hörs lärkor drilla.
Dröm om att sommar´n ej tar slut.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-05 10:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2012-05-06

  Sanna i badet VIP
Härlig sommarsång!
2012-05-06

  bittemi VIP
Härligt!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP