Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnister

Svävande sover drömmarna
medan dagen rår

vi balanserar oss själva
gör vägen smal

men jag älskar
att älska dig

du doftar trygghet
värmer upp

får mig att känna
lite mer




Fri vers av Pulvermos
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-05 12:22



Bookmark and Share


  maria kide
Tolkar fritt och tycker den här är riktigt go
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos