Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja denna text är en hyllning till min bättre hälft. Den som gör mig hel och får mig att finnas.


Bara som om längtan

Visst grät jag
i min ensamhet
men aldrig tårar
bara känslan

men någon såg
ville beröra
den blinde
som intet såg

så stod HON där
i sina vita jeans
lika rädd som jag
fast vacker

våra själar möttes
omöjligt att rymma
så tiden slöt
vårt förbund

tillsammans flyr vi
samma vägar
mot det mål
vi aldrig når

tidens ände må ta slut
mörkret falla
himlen falla ner
och döden dö

vad som än sker
vet jag
har alltid vetat
sen första gången våra blickar möttes

att all min kärlek
allt jag längtat
drömt
är du




Fri vers av Pulvermos
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-25 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos