Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett underlag för tankar och reaktioner kanske?


När skuggor är

När är målet nått
av livets krydda
tankar som dessa
gör människor brydda

men jag tänker ändå
precis som förut
när det kan vara
lagom och slut

när slotter är rivet
muren raserad
drömmen om framtid
mer än halverad

eller när andra
dragit sig ur
flytt som de fångar
de är i sin bur

dags snart att lämna
gå, ta adjö
tankar som slipats
börjar bli slö

men andra som lever
skrattar och ler
som sen inte alls
förstår vad de ser

ska inte lida
av den trötthet han bär
så först skyndsamt ordna
om än med besvär

så mitt utio stressen
i det som kallas jul
går han med tankaen
vidrig och ful

för snart är den över
den resan som gjorts
kanske det borde
långt tidigare gjorts




Fri vers av Pulvermos
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-18 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos