Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För livet att berätta

Varför känns det som om en del av mig
är borttappad?
Som om jag bara är två tredjedelar av
det jag egentligen är

Vilken del i mig är det som fattas
för att jag ska känna mig hel?
Är det bara livet som kan berätta det
för mig eller har jag svaret
nånstans?




Fri vers av Sikska
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-05 23:59



Bookmark and Share


  aol
så kan jag med känna mej, så du är inte ensam vännen att känna så,
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska