Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luft, att ingenting väga

 

 

lyfta med silkesvingar

 

från en tyngd

 

jag sett fel,

 

 

jag trott vara min

 

 

 

blunda sådär mjukt

 

mot värmen som kommer,

 

 

mot luften

 

 

 

och vad du inte förstår

 

som jag inte förstår

 

 

jag lämnar det

 

 

 

att du inte alltid nått

 

mina höjder då jag flugit

 

 

får ingenting väga




Fri vers av molly crayons
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-01-31 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons