Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

286. Sanning




Livet är kantat av ord
Ord som kan ljuga
Ord som kan fladdra runt för länge
och falla ner döda

Ord som kan vara fyllda av kärlek
Ord som kan vara sanna
och börja lysa
Sanningen finns hos Kristus
och Kristi kärlek är sann
Kärlekssanning

Vi behöver varandra
för att våra ord skall vara levande
Vi behöver varandra
för att vi skall känna en hand i vår
Kärlekshandling

Sädesärlan trippar snabbt framåt
Det kommer en vind fjärran ifrån
lätt som en solvarm andning
Den Helige Ande väcker tro
i våra hjärtan och ger liv




Fri vers av Maria T
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-06 15:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En underbar text med varm känsla
om livwt..i stort och smått i allrings värde..
dikten flyter så fint så mycket blir sagt i välord
2012-05-24

  walborg
Varmt tack
2012-05-13

  Noomi Henning
Väldigt fint skrivet ^^
2012-05-11

  anits VIP
Vackra rader
2012-05-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av Din så fina text!
2012-05-06

  walborg
Varmt tack Maria
2012-05-06

  Bibbi VIP
Amen.
2012-05-06

    ej medlem längre
Men Guds ord är eviga!
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T