Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG BRINNER!


Din hand på mitt lår
tänder en eld
som inget syre får
förrän mina läppar
omsluts av dina,
din kropp
så stark, så het
vi två
tiden står stilla,
jag brinner




Fri vers av Palett
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-06 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Släck aldrig den branden, låt den förtära
2012-07-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar brand:)
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett