Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class="poetrypreamble"><span class="poetrypreamble"><em>Raga Tintal</em></span></span> <em>alla breve</em><br>


Mellan fönstren - en drömraga

 

CD-skivor

sönderklivna

mellan fönster

uti mönster

på balkongen

sommarsånger

glatt och funkigt

rått och punkigt

gott och blandat

hur de hamnat

där i karmen

vete Carmen

vänster sida

countryskiva

högra hörnet

Sång till törnet

tror jag fått den

utav dottern

många toner

för miljoner

vackra fraser

mellan glasen

hur de kom dit

vete Comviq

jag fick rensa

bort och ansa

mellanrummet

från allt flummet




Bunden vers (Annat versmått) av Nanna X
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-06 20:05



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
vilka tokeridrömmar!
2012-05-07

    ej medlem längre
Flummet så länge det är nyktert är förmycket att försaka i detta virrvarr av kuriosa..
2012-05-07

    ej medlem längre
underbar dikt om cd-skivor--jag älskar cd-skrivor
och din dikt !
2012-05-07

  TrollTörnTrappan VIP
Du drömmer vidare i liknande avlångt format... Ja nej hur Carmen & Comviq kom att ha något gemensamt - det vete blott allätaren av prunkande balkongsånger.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X