Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D-Å.
(Ungefär som från A till Ö, du vet.)




Sexiga fötter

 

 

Älskade vÅrta,

 

jag har burit pÅ dig

(eller du på mig)

sÅ länge jag minns

 

 

Kommer du ihÅg Budapest

dÅ jag stack hÅl pÅ dig

med en illa svedd knappnÅl

 

 

Jag blev sÅ förvÅnad

när jag ett par dagar

 


senare

 

 

upptäckte att du

 

hade förökat dig

 

 

 

 

ljusrosa läckerheter

över mina bara sulor

 

ljusrosa läskigheter

som du slickar i dig

 

 

 

 

Menade du budskap

i kärlekens namn

 

när du

 

spred hennes virositet

genom oss bÅda




Fri vers (Fri form) av Wallpaper punch
Läst 368 gånger
Publicerad 2012-05-06 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch