Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar som strössel i min mössa

 

utan att avkrävas någonting

rör jag mig ännu ovant,

blir lögner överflödiga

 

jag ser inte vad som händer i andra

 

tänker tankar som blir strössel

i min mössa

 

om hur jag blir mer eller mindre

mig själv bland andra

 

och om vi alla

skulle vara en

hur vet jag då

vem jag är

 

om att kasta bort

gamla dockansikten

jag lekt med,

 

att jag söker

andras ögon att se med

 

och att jag verkligen vill sluta

undra vem som får

den största tårtbiten




Fri vers av molly crayons
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-01-31 16:25



Bookmark and Share


    fjädern
titeln är underbar...
gillar ditt sätt att skriva!
2006-02-17

  johan sandén
Jag har en katt som heter Strössel :)
2006-01-31

  Christer VIP
skön titel!!

gillar slutstycket lite extra oxå.
2006-01-31

    ej medlem längre
fint Linn :)
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons