Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur vi tar oss fram

 

det är hur vi tar oss fram

som ser ut som vägen

 

jag säger att jag inte tror

 

men tror mig ibland 

famla klarsynt

 

då jag inte upptas

av invändningar

mot att ingenting veta

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-01-31 16:46



Bookmark and Share


  Christer VIP
klurig text...som får mig att klura oxå, vilket e kul.

"famla klarsynt

då jag inte upptas
av invändningar
mot att ingenting veta"

mystiskt vackert.
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons