Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kill Bill 2 - en drömraga

 

Till en konferens

någon annanstans

blev jag inbjuden

utav skolguden

Teamet Kvinnor Kan

ville hålla fram

tjej med handikapp

stackars fattiglapp

Aurelia

Borealia

från Somalia

med en smalmidja

och en vad av trä

med ett gistet knä

ville inte fram

stå där med sin skam

mitt bland stuntmännen

jag tog runt henne

på en promenad

hon blev mera glad

men fick lite värk

i sitt ben av lärk

jag fick gå ifrån

hämta alvedon

sprang bland raderna

i tiraderna

utav grammatik

för en stor publik

tyska språkljuden

värsta lågbuden

var fanns ryggsäcken?

den var flyktad den

på dess förra plats

fanns det vattenplask

drickaflaskorna

dom till taxin va

uppå stolarna

där satt polarna

skyllde allt på Bill

det och lite till




Bunden vers av Nanna X
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-07 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X