Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kill Bill 1 - en drömraga

 

Inför bröllopet

värsta störtloppet

jag och fästmannen

vi var festgranna

klädda helt i vitt

tog en sista titt

uti hallspegeln

drog sen ballseglen

upp och for iväg

på en motorväg

till ett residens

för att ge kvittens

på paket från Bill

med privat sigill

det var hemligt, klart

fast rätt uppenbart

vi fick fräck andel

men vår täckmantel

var ju helsäker

liksom felsäker:

hämta kompisen

köpa champisen

 

Det var bara det

att vår hemlighet

var i onödan

för den stornörden

värsta odågan

största landsplågan

vilde Bill-Hickok

han var inte klok

ingen leverans

fanns det någonstans

vi var lurade

och vi surade

 

Skolavslutningen

då steg kompisen

fram och höll ett tal

hon var hård och sval:

tag mot busfröna

fula rusfröna

i med handskarna!

ge dem danskarna!

ge dem nappatag!

gör i saken slag!

stärk vår rektorsmakt!

och vår rättsaks-pakt!




Bunden vers (Annat versmått) av Nanna X
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-07 11:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Rent bildligt sett så är bröllop inte lika bra för sexlivet som löftet om bröllop före just den jakande akten.
2012-05-10

  Ingela Svenson VIP
Här sprutar det!
2012-05-07

    ej medlem längre
Haha! Viket ös!


kanon.
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X