Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalle Skywalker

Han är lite
som min helt egna Starwarsfigur.
faktum är
så är han precis
The droid I have been looking for.

Med honom har jag lika våghalsiga äventyr,
precis som Han Solo hade,
vi är lika fåniga båda två,
precis som Jar Jar Binks,
Vi är de bästaste utav vänner
precis som R2D2 och C3PO

..och nog fan har han en vacker lightsaber,
Min Skywalker.




Fri vers av Mizza
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-07 16:57



Bookmark and Share


  aol
gillar din promenad bland skyarna,
2012-11-20

  Jan Linderoth
För det första trodde jag att han hette Hans-Olof, och för det andra visste jag inte att han var din. Men din promenad i skyn är ovanligt stilig och härlig.
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza