Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen stör guld i ditt lockiga hår

Solen strör guld i ditt lockiga hår,
det böljar som björkar i maj.

Och som ädla små stenar sipporna står,
så stolta i vårvindens svaj.

Och abborren glittra i ungdomlig vik,
där sorgmanteln fladdra i vinden.

Och särlorna spelar sin bästa musik,
bara för dig under linden.

Som zefyros du sveper på ängen så fri,
tänk om du ville bli min.

Men se dörrn till mitt hjärta den drar du förbi,
som en bondkatt som aldrig vill in




Fri vers av zallander
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-07 17:13



Bookmark and Share


    dreamoflife
Bra!
2013-01-11

  LenaJohansson VIP
fint
2012-05-16

  Linda CH VIP
Vacker naturskildring med inbäddat vemod.
2012-05-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt vackert skaldat. =) Så fint flöde i rimmet. Bokmärker. =)
2012-05-09

  Milenium Hex
Va fiin :) Så varm och påminner om sommaren :)
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander