Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är nära den där stenen jag kommit för att lyfta

möt mig där alla myndigheter har
förlorat sin betydelse
sin sjävgodhet
för att vi vet för mycket
möt mig där korset vänder sig mot döden
och döden ler förläget mot oss
då vi vet att vi inte längre fruktar honom

möt mig där vi är dödliga men osårbara
där alla är idioter
men oförmögna att förstå det
möt mig där stillsamhet
blir värdefullare än att logga in på facebook
där vi inte längre har nåt kvar att förlora

möt mig där den gränslösa lyckan
blir till en anfetaminrysning över ryggraden
på grund av att kärlek betyder något
även för dom som skjuter mot varann




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-07 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte