Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onoffonoffonoff fuck off put off



Putin
Är put on
Igen

Till mångas förtret
Och Rysslands olycka….
Pyton

Och ett övergrepp
På en befolkning
Igen…. Valfusk är bara förnamnet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-07 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO