Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skänker mig stjärnor

en stjärna föds när du tar i mig
dina händer är små
men starka

när min skugga sjunger om saknadens tid
kan jag höja min blick
och längta

du anar inte de myror som gnager
de härjar vilt i mitt bröst
men snart föder natthimlen ännu ett syskon
och namnet som alltid
blir Tröst




Fri vers av Mattias C
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-07 23:42



Bookmark and Share


  miljas
Mycket vackert, berörde mig starkt! Melodisk behaglig disposition av texten.
2012-05-08

    ej medlem längre
Fin, jag tycker om den.
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C