Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÄRTSYMFONIÖKEN


Tinnitus är en
smärtans symfoni
trots det låter
som ett vattenfall
är det tärande som
ökenhet sand.

Kan kanske även vara
totala tystnaden
ett noll decibels hell
där allt du hör är
din kropps alla ljud
som spränger dina öron
och fläker upp din hud.

Förtär och förgör
i en kaskad av ljud
tills inget mer finns kvar
av smärtsymfoniöken-ljud.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-08 10:51



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
bra diktat på ett. starkt känslofullt förklarande vis
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar