Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Im going out, everywhere

why god why why why
I don\'t know tonight who I am or why
jag vet inte vem jag älskar, vem vem vem
vinet rusar i mitt blod o motörhead sjunger rocknroll vad jag känner
och fan ikväll känner jag mig rätt cool inte som förut idag då jag rasade
då jag grät och inte var någon eller någonting
han han han
jag jag jag

we are so fucked up




Fri vers av volatile
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-02-24 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile