Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är tårar som rinner

Det är tårar som rinner
Det är smärtan och skadan
Som vinner

Det är hjärtat
Som slutat slått
Det är kärleken och livet
Som har gått

Hat och förakt har blivit fött
Varma känslor och hopp
Har in i dimman dött




Fri vers av Josephyne
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-08 19:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert rimmat...men så sorgligt att läsa.
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne