Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt min älskling

God natt min älskling sov nu sött
må du i drömmen få din önskan sann
och vakna imorgon med ett leende till en ny ljus dag med nya behag




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 597 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-08 22:01



Bookmark and Share


  in effigie VIP
underbar önskan....
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia