Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdockan



Nu ligger hon där
ensam igen
och gråter

trasdockan

Nu går hon där
ensam igen
och längtar

Hon saknar också
det där hon hade
en stund

trasdockan

Klär man henne
i vackra kläder

ser hon ut
som vem
som helst

nästan
lite för tjock

men köper man något,
kommer hem
och ser
att det är trasigt

då lämnar man tillbaka
eller slänger

Hon var ju trasig
från början
man tröttnar fort
på trasiga leksaker

hon hade ingen chans

trasdockan




Fri vers av Hondjuret
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-09 02:13



Bookmark and Share


  Ylvak VIP
Trasdockor är vackra för de har en själ om vi vågar se bortom det trasiga. Jag tycker om hur du formar orden.
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret