Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badvisa för liten docka

 

Nu ska vi bada i vasken sa tanten

sätt dej och plaska med benen på kanten

vips om ett ögonblick trillar du i

det är ett underbart plasktrolleri

sen ska vi skura det solkiga örat

det är så härligt och omistligt för att

höra på sorlet som präglar vår tid

nödvändigt med för en flicka på glid

 

När du kan höra det larmiga surret

då ska vi tvätta det risiga burret

skölja och kamma och göra frisyr

flätor med sockertopp och med kristyr

titta på bilderna, ser du den norska?

hon kan nog allt få den värste att torska!

du kanske hellre vill toppa med svans?

kom igen, dockan, nu har du din chans!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-09 11:54



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ja så enkelt kan det va ibland... Magnifikt kristyriserat!
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X