Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>dröm</em><br>


Världens sämsta TV-program

programidén gick ut på att tittarna skulle känna igen en manöverhytt från ett känt svenskt fartyg och ringa in till studion. ungefär som i På Spåret fast mycket mer introvert. när man passerat testfrågan kunde man passa på att kontakta en livlina medan man väntade i telefonkön.

men vadå, Korvett Gävle. hur lätt var det för Totte från Blekinge. skrota tv-licensen säger jag, ut och ro.




Prosa av Nanna X
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-09 12:17



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Det är tillräckligt roligt att se experterna försöka ringa in såna där utmaningar, eller att följa dina drömmar...
2012-05-10

  Gunwale VIP
Fin satir!
2012-05-09

  Wallpaper punch
en helande salva
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X