Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zyberspace

 

 

Skavanken i svanken

blev till ren skav

 

Kjorteln gnider sår (där)

 

min föryngling sunker fett

runt och nedom höfterna

 

Det är en delicate matter 

 

emellertid

 

Satans versaler i tatueringen




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-05-09 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch