Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arjamummus färg



Mitt lilla barnbarn vet och minns


mormors klarröda färg


Det symboliserar allt det vackra


självaste kärleken


sprungen ur hjärtat


Själv älskar hon rosa och lila


hon är så söt i de färgerna


nu har hon dock tröttnat


vill inte vara en rosa prinsessa


Hon önskade sig en blå cykel


bra gjort tycker hennes mormor






arja savela 9.5.2012




Fri vers av arja savela
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-09 13:19



Bookmark and Share


    maija tuori
On se jännä juttu noitten värien kans tyttöjen suhteen erikoisesti ,
tärkeintä on valinnan vapaus, minun Ebba puettiin 1 vuotis päivänä mustaan mekkoon jossa oli valkoisia autoja ,äitinsä valinta ilmeisesti ..mutta ei se onnistunut, nyt on vain tytöllä roosa ja prinssessa vaatteet unelmissa ja kaikki joka kiiltää /halaukset sinulle sinne koti Suomeen
2012-06-03

  anits VIP
Underbart med barnbarn
fint och berörande skrivet
2012-05-09

  Bibbi VIP
De ljuvliga barnbarnen.
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela