Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraproduktivt


Kan det tyckas
att blotta sig
på poeter

Istället för att prata
med den man vill
ska lyssna

men han hör inte

orden är utslitna
i hans öron

tar sig inte in

bland poeter
tycks mina ord
fortfarande betyda
någonting




Fri vers av Hondjuret
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-09 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret