Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statsrådsluder





Nuder Nuder
Är ett statsrådsluder
Ett avdankat sådant

Har går med vinst i sitt bolag
Men tar inte ut nån lön för att kunna snika ut
Nån slags ”statsrådspension” nåt som ”normala” människor

Inte kan göra
Bara snikna avdankade statsråd
En del av det gamla ”fläskberget”

Med själviska, äckligt snikna
Politiker som sitter där för att vara utnyttja
System som borde vara till för seriösa politikers skull




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-10 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO