Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustfyllt det är att leva


När man är ung
blir man stött
av ingenting

När man blir äldre
blir man trött
av ingenting




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-10 17:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Haha, den var rolig.
2012-05-10

    Doll
Mitt i pricken! Tack för skrattet.
2012-05-10

  Magica VIP
Den var bra! :)
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST