Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottad inför världen


Fullkomligt operfekt,
I de mänskliga kraven.
Ställer jag mig nu upp.
Gråtandes,
naken.
Blottandes inför världen.
Täckt med den besvikelse,
som smyckat mig,
genom livet.
I hopp om att ge er alla,
ett smakprov.
På de svek,
ni dränkt mina ögon med.




Fri vers av Maggie
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-01-31 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie