Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ekonomisk ersättning: Ett mycket litet plåster på ett mycket, mycket stort sår!


Inom förlåtandets töjbara gränser


När de så kallade myndigheterna
skickade bort oss syskon
till barnhem och fosterhem
var huvudorsaken
de olyckliga omständigheterna
vilka skapade en mängd olika berättelser
om vad som egentligen hände
men aldrig trodde jag någon
skulle behöva vara avundsjuk på detta
splittrande och lojalitetsklyvande helvete!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jack E. Gladh VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-11 07:03



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
så sant!!!
2012-05-11

  ERD-man-SKY VIP
Det är så oerhört viktigt att berätta vår story för de andra, även det gör ond för båda.
Prata är en konst och lyssna är en konst…
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST