Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utmynnande ur frustation gällande tabloid, kändis och blondonbellakulten


Längtan

Prata

Prata

Prata


Du ska höras – synas

Men bara om du är vacker…



Den själviska generationen -

bli vi kallade

Den otillräckliga generationen



Vi kommer aldrig att öppna munnen

Säga något av värde

Vi kommer aldrig att höras

Ingen är villig att lyssna

Vi kommer aldrig att synas


Alla blundar

Aldrig tillräckligt vacker.

Perfektion är en illusion

...den desillusionerade generationen




Fri vers (Fri form) av Emma Lindvall
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-11 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Lindvall