Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina visdomsord

När det är för bra för att vara sant


Kom då ihåg


Det är inte sant




Fri vers av Josephyne
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-11 16:46



Bookmark and Share


  Hatfylld
Kort, men ändå så bra. Klockren med andra ord.
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne