Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f5

vet inte vad jag väntar på


ibland saknas det bara något

en vän, en tanke



något att fylla ut tomrummet med.




Fri vers av glesblygden
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glesblygden
glesblygden