Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det ringer en jordbo



nu ringer en jordbo
redo att dra mig ner
befästa mig i mullen

en sekund är jag där
där bland er andra
kollar på iron man 3
skrattar

och jag vill och jag vill inte
kan jag få stanna lite längre
gosa mig ner i din barm
fördummas av din charm




Fri vers av glesblygden
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-04 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glesblygden
glesblygden