Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zoom

stannar upp ibland
funderar var jag är

omvälvd av ting
en värld i rörelse

min massa som den är uppbyggd
den står precis här.




Fri vers av glesblygden
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-11 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glesblygden
glesblygden