Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite till



och jag kan
springa sjumilalopp
rädda barn i sudan
ändå gapar jag
gapa

jag

kan kyssa
slicka
sluka med hull och hår
ändå frustar jag pustar

jag

fumlar och greppar jag
greppar
men
tappar allt




Fri vers av glesblygden
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-09 22:11



Bookmark and Share


  guld
känner igen mig.
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

glesblygden
glesblygden